biënnale interieur kortrijk

 

 

periode

We zijn met tende® geselecteerd voor deelname aan de Biënnale INTERIEUR 2016 te Kortrijk, hèt must-see design event sinds 1968.

interieur

 

"tende® nodigt je uit"

Dit jaar is het de zilveren editie van de Biennale Interieur in Kortrijk.

We zijn dan ook fier om met tende® voor de allereerste keer aan deze feestelijk 25e editie te mogen deelnemen.  Je vindt ons in hal 6 stand 617, van 14 tot en met 23 oktober. Kom ons zeker bezoeken, we hopen je nieuwsgierig en geïnteresseerd te maken in de kunst van raamdecoratie.  We zullen de tijd nemen je te informeren en van gedachten te wisselen.

Van bij haar oprichting in 1968 is Interieur internationaal erkend als het enige evenement in haar soort dat een balans vindt tussen commerciële presentaties en een culturele happening. Dankzij de compactheid van Interieur is het een perfecte ontmoetingsplaats voor alle belangrijke spelers binnen de designsector.

Het is de uitgelezen plaats voor het beleven van internationale trends, avant-garde en nieuwe stromingen.

De hallen van Kortijk Xpo zijn altijd de thuisbasis geweest van de Biennale, maar sinds enkele jaren is er een gelijklopend programma in de stad zelf, dat zich vooral toespits op jonge ontwerpers, kunst en cultuur.  Voor het stadsprogramma kiest de Biënnale dit jaar de Texture site aan de Noordbrug, een vernieuwde plek in Kortrijk met alle troeven om zowel internationale als regionale bezoekers van de Biënnale een inspirerend en verrassend parcours te bieden.

We wensen je alvast een zeer inspirerend bezoek, tot binnenkort ?!