nieuw in onze studio

Na verbouwingen begin 2016 startten we op 19 februari met een nieuw verhaal in een nieuw decor.

We stellen graag enkele nieuwe spelers voor: studioRUIG en Or Tea.

 

studioRUIG
Concept? Klaartje Glashorster, Inge Hendriks and Sophie Soons, de drie ontwerpers achter studioRUIG, gebruiken weinig woorden over het merk maar laten hun intuïtie en creativiteit voor zich spreken.

Zo startte dit ambitieuze Nederlandse merk op en bloeide het open tot een succesvol modemerk.
studioRUIG vat de tijdsgeest in een niet pretentieuze maar voorzichtig ontworpen collectie met een androgyne sensualiteit, pure materialen en een sterk gebruik van kleuren.
Leder is een favoriet in het ‘RUIG’ verhaal, de naam is trouwens ontleend aan het ruige aspect van leder.  In de meest eenvoudige vorm afgewerkt, komt de natuurlijkheid ervan tot leven.
Het is de metafoor voor het succes van studioRUIG: ongekunstelde en ietwat stoerdere mode.

Or Tea
gebruikt enkel organische producten, dat smaak je! Er worden dus geen kleur-, geur- of smaakstoffen aan toegevoegd.  Zo blijft de smaak- en geursensatie bij elke slok puur natuur. Bovendien maakt het enkel gebruik van gerecycleerd papier en karton en kiest Or Tea voor biologisch afbreekbare inkt. Samengevat: Bio van begin tot einde! Goed voor u en onze planeet!

Elke thee heeft zijn specifieke eigenschappen. Zo bevat groene thee de hoogste concentratie aan  anti-oxidanten en staat pu’erh bekend voor de meest afslankende werking. Omdat deze verschillende soorten thee ook een verschillende werking hebben, wordt het aangeraden om af te wisselen tussen je verschillende soorten van favoriete thee. Neem de natuurlijke aroma’s waar en geniet van elke slok. Na een kwartiertje kan je opnieuw de wereld aan!

Doorheen de geschiedenis werd het zetten van een kop thee steeds als een echte kunst beschouwd. Or Tea? vertaalt dit diepe respect voor de thee naar kleurrijke, handgetekende kunstwerkjes die overal op de producten terug zijn te vinden. Op deze manier wordt, naast je neus en tong, ook je ogen verwend bij het drinken van een tas thee. Is Art Art? Or Tea?