patio buitentapijt

BINNEN EN BUITEN THUIS: PATIO – ELEGANTIE GEMAAKT VAN PET

De handgeweven tapijten voor binnen en buiten van de JAB PATIO-collectie zijn trendsetters van een nieuwe generatie.  Ze combineren moderne luxe en comfort met recycling
en
duurzaamheid.  Qua look en gevoel is het puristische, elegante tapijt een verrijking voor stijlvolle buitenruimtes en interieurs.

"elegantie gemaakt van pet"

ER ZIJN HIER VEEL FLESSEN IN VERWERKT – GEMAAKT VAN PET

PATIO is een milieuvriendelijk product gemaakt van het gerecycled materiaal van bestaande en buiten gebruik gestelde PET-flessen. Voor PATIO wordt deze waardevolle grondstof verwerkt tot polyestergarens en op een nieuwe manier gebruikt.

Het strak ogende binnen- en buitentapijt van JAB ANSTOETZ Flooring roept een aangename, huiselijke sfeer op, op het terras of op het balkon en trekt ook binnen de aandacht. Met de hand gemaakt op de gewenste grootte, maakt PATIO indruk met de beste eigenschappen van een tapijt van hoge kwaliteit. Het slijtvaste materiaal gemaakt van gerecycled plastic is aangenaam zacht aan de voeten.

Elk PATIO-vloerkleed is met de hand op maat gemaakt in de kleuren van uw keuze. Het unieke PATIO is beschikbaar in 9 trendkleuren: Crème, Sand, Mud, Steel, Aqua, Khaki, Greenery, Flamingo en Melon. In de tweekleurige variant PATIO DUO zijn 5 aantrekkelijke kleurencombinaties beschikbaar: Steel-Mud, Melon-Khaki, Sand-Flamingo, Aqua-Khaki en Greenery-Khaki. Om geen grenzen te stellen aan creativiteit, kunnen alle 9 trendkleuren ook vrij met elkaar worden gecombineerd om PATIO DUO te vormen.

Zoals met alle andere tapijtcollecties, hecht JAB ANSTOETZ Flooring groot belang aan eerlijkheid en duurzaamheid bij handmatige productie. Dit betekent onder andere eerlijke lonen, goede arbeids- en levensomstandigheden, het verbod op kinderarbeid en milieuvriendelijke productie, zoals gedocumenteerd door het label “Step” van de Zwitserse vereniging voor eerlijke handel met handgemaakte tapijten.